Als schoonheidsspecialiste ben je altijd op zoek naar manieren om jouw klanten de best mogelijke behandelingen te bieden en hun huid te verbeteren. Maar hoe vind je een betrouwbare partner die jou kan helpen de nieuwste en meest effectieve technieken onder de knie te krijgen?

Bij Sensi Skin Academy weten we dat het vinden van de juiste opleiding van cruciaal belang is voor het succes van jouw praktijk. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in
één van de meest innovatieve en effectieve behandelingen op de markt: DSV Collageen Draadlift.
Met onze expertise en ervaring op dit gebied kunnen we jou de kennis en vaardigheden bieden die je nodig hebt om jouw klanten te voorzien van een natuurlijke facelift met langdurige resultaten.
Onze toegewijde en ervaren instructeur Agna Smeets staat voor je klaar om je te begeleiden tijdens het hele proces, van training tot certificering.
Met Sensi Skin Academy als jouw partner in opleiding, ben je verzekerd van een betrouwbare en hoogwaardige leerervaring.

Natuurlijke facelift met DSV Collageen Draadlift: Een revolutie in de schoonheidsindustrie

 
– Liftende en verstevigende behandeling
– Gebruikt speciale draadjes die in de huid worden ingebracht
– Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
– Resulteert in een natuurlijke facelift en vermindering van rimpels
– Minimaal invasieve behandeling
– Langdurige resultaten
 
DSV Collageen Draadlift is een innovatieve en natuurlijke facelift-technologie die gebruik maakt van collageen-draden om de huid te verstevigen en te liften. Deze draden worden onder de huid ingebracht en stimuleren de huid om nieuw collageen te produceren, waardoor de natuurlijke liftende eigenschappen van de huid verbeteren. Naast het verstevigen en liften van de huid, helpt deze technologie ook om rimpels op te vullen en te vervagen, waardoor de huid er jonger en stralender uitziet zonder dat er een operatie nodig is.