Transformeer jouw passie in expertise: Opleidingen bij Sensi Skin Academy

 
Dermaplanning is een niet-invasieve huidbehandeling waarbij een speciaal ontworpen mesje wordt gebruikt om dode huidcellen en donshaartjes van het gezicht te schrapen. Hierdoor ontstaat een gladdere en stralendere huid. Het is geschikt voor alle huidtypen en er is geen hersteltijd nodig. Dit alles wordt gecombineerd met het aanbrengen van een DSV collageen draadmasker.
Alle behandelingen na de eerste behandeling zijn intensiever.

 

 

 

Microneedling is een huidbehandeling waarbij kleine naaldjes worden gebruikt om de huid te doorboren en kleine microkanaaltjes te creëren. Dit proces stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne-littekens en verbetering van de algehele huidtextuur.

 

 

 

 

DS Mi line is een innovatieve behandelingstechniek die een speciale bindweefselmassage combineert met het gebruik van collageendraden.

Het is ontworpen om de huid te verjongen, te verstevigen en te verbeteren door de aanmaak van collageen te stimuleren en de
doorbloeding te bevorderen.

Deze behandeling kan helpen bij het verminderen van rimpels, het verbeteren van de huidtextuur en het creëren van een jeugdige, stralende teint

 

Acupressuur is een traditionele Chinese geneeskunde-techniek waarbij druk wordt uitgeoefend op specifieke punten op het lichaam om pijn te verlichten, de bloedcirculatie te verbeteren en de algehele gezondheid te bevorderen.

Ribeskin Carboxy

 

Ribeskin Carboxy is een vorm van “Zuurstof therapie”, waarbij koolstofdioxide aan de huid wordt toegediend.

De huid reageert als in een shocktoestand waarin deze verstikt dreigt te worden en gaat ter overleving alle zuurstof naar de huid sturen.

De zuurstof activeert de celstofwisseling en zorgt voor een verhoogde celenergie, ATP genaamd.
Doorbloeding neemt toe en de collageen aanmaak verhoogt.

Carboxy zuurstof therapie kan voor alle doeleinden gebruikt worden op het gelaat en lichaam voor :

– Verstrakking
– Lifting
– Cellulitis
– Littekens
– Verslapte onderkin
– Wondherstellend
– Striae
– Donkere kringen en vocht onder de ogen